‘When you change the way you view birth, the way you birth will change.’

Marie Mongan

Kennismakingsgesprek

Als jij echt naar jezelf luistert, dan is het ongelofelijk eenvoudig om ontspannen en vol zelfvertrouwen je bevalling in te gaan. In mijn praktijk voor lichaamsgerichte zwangerschapsbegeleiding ondersteun ik jou je lichaam te leren kennen als nooit tevoren. Als jij weet wat je wilt en wat jouw lichaam je vertelt, dan ben jij ook tijdens je bevalling diegene die de touwtjes in handen houdt. Of die bevalling nu natuurlijk of medisch is, thuis in bad of gepland in het ziekenhuis, keizersnede, tweeling of stuitligging. Jij voelt wat goed is voor jou en je kind. Daarom vertel ik je nadrukkelijk niet wat je moet doen. Ik volg jou in je leerproces en mijn aanraking is daarin ondersteunend. Bij mij leer je geen trucjes. Alles wat ik doe is jouw aandacht verleggen van je hoofd naar je lichaam. Zodat jij aan het eind van de rit ziet hoe je lichaam werkt en hoe je haar boodschap kunt lezen.

Je ratio laat zich leiden door hoe het hoort en wordt beïnvloed door alle verhalen die je hoort. Vraag je eens af hoe het zou zijn als je helemaal in je lichaam af zou weten te dalen? Als je kon voelen wat je nodig hebt, zonder richtlijnen van deskundigen of adviezen van buitenaf? Als dit je aanspreekt, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik maak graag kennis met je, en geef je direct antwoord op je vragen. Met directe winst voor jou: ik garandeer je dat ik in dit eerste gesprek al met informatie kom die je niet eerder hoorde!

Geleide meditatie

In het hele proces van zwangerschap en bevalling, speelt ontspanning wat mij betreft een sleutelrol. Met mijn gratis geleide meditatie maak je contact met je kindje en ervaar je een diepe ontspanning. Meld je hieronder aan en ontvang de meditatie direct in je mailbox.

Door op de button te klikken, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform mijn Privacyverklaring

Zelf aan de slag

Wil je ook wat actiever zelf aan de slag, dan haal je zeker inspiratie uit mijn blogs. Ik deel daar -naast mijn visie op zwangerschap en geboorte- superveel waardevolle informatie over hoe jij kunt ontspannen, maar zeker ook hoe je zelf door te bewegen op natuurlijke wijze zwangerschapsklachten kunt verlichten. Hoe makkelijk wil je het hebben?  Schrijf je in voor mijn Natuurlijk Zwanger Foefjes en je ontvangt de tips bij verschijnen direct in je mailbox.

Door op de button te klikken, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform mijn Privacyverklaring