‘Birth matters, and I believe the way a child is brought into the world has an important impact on the rest of life. Helping with that transition is an honor.’

Anjli Aurora Hinman

Love Hormone Booster

Ik zou wel thuis willen bevallen, maar...

Ze steekt van wal: ‘We gaan in het ziekenhuis bevallen. Ik zou het wel thuis willen, maar, eh, mijn vriend wil dat niet. En we doen het toch samen. Ik vind het al zo moeilijk voor hem dat hij toe moet kijken hoeveel pijn ik heb. Dan wil ik niet dat hij zich zorgen moet maken of we wel op tijd in het ziekenhuis zijn als het verkeerd gaat. Hij heeft zich echt wel goed voorbereid en veel gelezen. Hij blijft wel steeds hangen bij verhalen waarin de bevalling niet zo makkelijk verliep. Hij vindt dat ik er veel te makkelijk over denk. We hebben nou eenmaal medische zorg, dus waarom zouden we daar geen gebruik van maken? Ik vind dat ik hem ook moet steunen, dus we gaan naar het ziekenhuis.’

Herkenbaar hè, dit soort verhalen!

 • Voel jij die vermoeidheid ook?
 • De onrust die verandering met zich meebrengt?
 • De onzekerheid over de juiste keuzes?
 • De wens om het iedereen naar de zin te maken?
 • Denk jij je grenzen te kennen, maar kom je er toch steeds weer achter dat je net iets te ver bent gegaan?

Wij vrouwen. We willen zo graag sterk zijn. We voelen ons verantwoordelijk voor iedereen om ons heen en vergeten daarbij onszelf. We zeggen ons ongeboren kind op nummer 1 te zetten, maar zo lang we onszelf niet op de eerste plaats zetten, staat je kind daar ook niet! Weet dan dat je niet alleen bent. Dat je hier zeker niet alleen in staat. En weet ook dat er een andere weg is.

Hoe zou het voor je zijn als je helemaal voor jezelf gaat?

Stel je eens voor hoe het zou voelen als jij steeds weer zou kiezen voor dat wat echt bij jou past. Dat je mee zou kunnen bewegen met dat wat het leven van je vraagt. Zonder angst. Zonder terughoudendheid. In het volle besef dat dit het juiste is. Dat jij, en alleen jij weet wat goed is voor jou en je kind. Dan zou je kind geboren worden in een oase van rust, warmte en vertrouwen. Dan is dát wat je meegeeft aan je kind. Opvoeden is vóórleven, en dat begint al bij het allerprilste begin, in je baarmoeder. Jouw gevoelens zijn wat je kind voelt. Je kiest ervoor om het nu al zoveel mogelijk mooie ervaringen mee te geven. Het vóórleven begint nu al. Wees de persoon die je wilt zijn en leef daar ook naar. Dat is de meest waardevolle levensles die je je kind nu al mee kunt geven.

Hoe zou het voor je zijn als je helemaal voor jezelf gaat?

Stel je eens voor hoe het zou voelen als jij steeds weer zou kiezen voor dat wat echt bij jou past. Dat je mee zou kunnen bewegen met dat wat het leven van je vraagt. Zonder angst. Zonder terughoudendheid. In het volle besef dat dit het juiste is. Dat jij, en alleen jij weet wat goed is voor jou en je kind. Dan zou je kind geboren worden in een oase van rust, warmte en vertrouwen. Dan is dát wat je meegeeft aan je kind. Opvoeden is vóórleven, en dat begint al bij het allerprilste begin, in je baarmoeder. Jouw gevoelens zijn wat je kind voelt. Je kiest ervoor om het nu al zoveel mogelijk mooie ervaringen mee te geven. Het vóórleven begint nu al. Wees de persoon die je wilt zijn en leef daar ook naar. Dat is de meest waardevolle levensles die je je kind nu al mee kunt geven.

En het is mogelijk! De Love Hormone Booster ondersteunt jou om last minute, in die laatste weken voor je bevalling, nog zoveel mogelijk terug te keren naar jezelf. Om weer te leren voelen wat er is, zonder alle verhalen die je er voor jezelf omheen hebt bedacht. Na 3 sessies kun jij:

Op jezelf vertrouwen

Je eigen grenzen voelen én daarnaar handelen

Diepe ontspanning oproepen

Tijdens je bevalling voelen welke houding voor jou en je kind het beste is

Zelf thuis oefeningen doen die specifiek op jou zijn afgestemd

Pluspunten voor je lichaam

Ontspanning

Je lichaam blijft soepel, terwijl je heerlijk ligt te relaxen

Je zwangerschapsklachten verminderen

Alles wat je kunt verwachten nog een keer op een rijtje:

 • 3 x Thaise zwangerschapsmassage
 • Op jou afgestemde oefeningen voor thuis
 • Je weet hoe je hormoonhuishouding werkt
 • Je weet hoe je lichaam werkt
 • Je gaat vol vertrouwen je bevalling tegemoet
 • Bonus 1: Abonnement op mijn Energizing Love Hormone Post
 • Bonus 2: Deelname aan de workshop A Taste of the Love Hormone

Met een investering van slechts 320 euro gun jij jezelf en je kind de beste start! 

FAQ

Omdat ik me heel goed kan voorstellen dat je nu nog onbeantwoorde vragen hebt, zet ik hier een aantal veelgestelde vragen op een rijtje. Staat die van jou er nu niet tussen, dan bel je me toch gewoon even!

De basis van mijn aanpak ligt in de Thaise yogamassage en in biodynamisch craniosacraal werk. Dit zijn twee vormen van lichaamswerk die van mij verlangen dat ik open luister naar wat jouw lichaam te vertellen heeft. Tijdens de sessies houd je gewoon je kleding aan. Ook heb ik kennis van Mexicaanse rebozotechnieken, waarbij een lange doek wordt gebruikt als middel om te masseren en het lichaam los te maken. In aanvulling daarop heb ik door mijn verpleegkundige achtergrond een grondige anatomische kennis en zet ik mijn ervaringen vanuit mijn doula opleiding natuurlijk met verve in.

Mijn werkwijze is veilig in alle fasen van je zwangerschap, dus al vanaf de eerste prille ontwikkeling van je kindje ben je welkom. Ik bied een programma van 6 en een van 10 sessies aan. Het is aan jou om te bepalen of je die sessies vlak na elkaar wilt, of juist gespreid over je hele zwangerschap.

In de basis heb je helemaal geen cursus nodig om te bevallen. Technieken die je leert, verdwijnen vaak tijdens je bevalling naar de achtergrond. Daarom kies ik ervoor om je te laten zien en ervaren hoe jouw lichaam werkt. Als je dat eenmaal weet, vergeet je het niet meer. Dus nee, je hebt geen andere cursus nódig. Maar ook nu weer: luister naar jezelf! Mocht jij je rustiger en beter voorbereid voelen als je wél die intensieve geboortecursus doet, dan moet je dat vooral doen!

Ik leer je geen technieken, dus ook niet om weeën weg te puffen. In mijn optiek is het ook helemaal niet nodig om weeën weg te puffen. En eerlijk gezegd spreek ik zelden iemand die dat effectief heeft ingezet tijdens de bevalling. Ik laat je wel zien hoe ademhaling in zijn algemeen werkt, en hoe je die al naar gelang de situatie kunt sturen.

Ik ben bekend met alle mogelijke vormen van pijnbestrijding, en wat de voor- en nadelen ervan zijn. Daarover kunnen we met elkaar in gesprek, mocht je daar behoefte aan hebben. Ik waak er echter voor om geen advies te geven. Alleen jij weet immers wat goed voor je is!

In mijn programma Van Zwangerschap naar Moederschap extra nemen jij en je partner deel aan de workshop Massage voor Partners. In twee avonden leert je partner hoe hij jou een superrelaxte massage kan geven, én hoe hij jou met deze technieken kan ondersteunen tijdens de bevalling. En passant deel ik tijdens deze avonden een schat aan kennis over bevallen. Zo weet je partner ook wat hij kan verwachten, want ehhh, die filmbevalling die bestaat dus echt niet!

Toen ik nog losse sessies aanbood, verzuchtte menig klant dat ze dit snel weer eens moest doen. En dat ‘snel’ werd dan veelal driekwart tot 1 jaar later. Waarna dezelfde verzuchting klonk… Zelf herken ik dat patroon maar al te goed. Je weet dat iets goed voor je is, en toch lukt het niet om er de tijd voor te nemen. Terwijl na een eerste sessie vaak zaken loskomen waar je in een vervolg mee aan de slag kunt. Bovendien kan ik mijn aanbod beter op jou persoonlijk afstemmen als we elkaar beter kennen. Iedere sessie bouwt voort op een eerdere, wat garandeert dat je niet met losse eindjes achterblijft.

Ja natuurlijk! Bij het programma van je keuze vind je de termijnbedragen.

Ik kies er bewust voor om niet in het keurslijf van de zorgverzekeraars te lopen. Ieder jaar organiseer ik wel een speciale actie voor diegenen die echt niet in staat zijn om mijn ondersteuning te bekostigen. Te zijner tijd maak ik deze actie bekend via mijn social mediakanalen. Mocht je denken hiervoor in aanraking te komen, houd mijn Facebook en Instagram dan nauwlettend in de gaten! Het heeft geen zin om je hierop vooruitlopend bij mij aan te melden.