Onze verschillende Thaise massages • Loes Madern • Den Haag

KIES EEN MASSAGE DIE BIJ JE PAST

Thaise massage (ook wel Nuad Thai) is onlangs toegevoegd aan de Unesco-lijst van immaterieel werelderfgoed. Dat is natuurlijk niet voor niets! Ervaar zelf de voordelen van de Thaise massage en maak direct een afspraak bij Loes Madern Den Haag.

KIES JOUW THAISE MASSAGE

thaise yoga massage

Thaise Yogamassage

Bij Thaise yogamassage wordt je hele lichaam in beweging gebracht. Het is een zachte, maar diepe massage die talloze fysieke problemen voorkomt en verlicht.
thaise zwangerschapsmassage

Thaise Zwangerschaps­massage

Een Thaise zwangerschapsmassage verlicht en voorkomt vele zwangerschapsklachten. De massage brengt je weer helemaal in contact met je lichaam en daardoor ook met je kindje.
thaise oliemassage

Thaise Oliemassage

Bij een Thaise oliemassage wordt massage van je spieren afgewisseld met eenvoudige stretches. De massage is met name gericht op ontspanning en het stimuleren van je circulatie.
closeup of the foot massage

Thaise voetmassage

Thaise voetmassage. De traditionele Thaise massage omvat het gebruik van drukpunten op de voeten, benen en handen om spanning te verlichten.
thaise nek schoudermassage

Thaise nek- en schoudermassage

Thaise nek- schoudermassage verlicht verkrampingen. D.m.v. drukpuntmassage en stretches, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd krijgt de circulatie in dit gebied een boost.

voordelen van thaise massage

ontdek waarom thaise massage goed voor je is

 • Lichamelijke ontspanning

  Door druk en stimulatie op verschillende spieren en knooppunten, in combinatie met een warme en veilige omgeving, creëer je de optimale omstandigheden voor je lichaam om te ontspannen. Daar heb je nog lang na de behandeling profijt van!

 • Mentale ontspanning

  De gehele behandeling geeft je ook echt een mentale ontspanning. Je merkt na de behandeling dat je enerzijds veel meer rust, en anderzijds juist veel nieuwe energie hebt gekregen. Het fijne van deze combinatie is dat je juist door niets te doen, nieuwe inzichten in jezelf kunt krijgen!

 • Houding en balans

  Door je lichaam op verschillende niveaus in beweging te brengen, verandert de druk op je spieren, je pezen, je bindweefsel en je botten, wat kan leiden tot een verbeterde houding en balans. Wist je dat veel van deze bewegingen en posities iets weg hebben van yogahoudingen? Vandaar dat wij de traditionele Thaise massage ook wel Thaise yogamassage noemen (of ook wel: yoga voor luie mensen).

 • Minder stress

  Thaise massage biedt je innerlijke rust en een rustige hartslag, waardoor je stresshormonen dalen. Wanneer je je tijdens de sessie volledig richt op de ervaring in het moment, dan biedt het een meditatieve ervaring. Omdat je lichaam na een aantal sessies steeds beter weet hoe ontspanning voelt, kun je dit gevoel van totale ontspanning op andere momenten steeds makkelijker naar boven halen.

 • Minder pijn

  Hoewel mijn Thaise massages officieel niet vallen onder de massagetherapie, kunnen de massages wel degelijk substantieel bijdragen aan pijnbestrijding. Het verlicht pijnlijke zwangerschapsklachten zoals bekkenproblemen en brandend maagzuur, en heeft een positief effect op stressgerelateerde pijnklachten zoals migraine en nekpijn.

 • Energie in balans

  Als spierknopen verdwijnen en bindweefsel verzacht, stroomt alles in je lichaam beter door. Inclusief je energie!