Thaise nek-schoudermassage

Over Thaise nek-schoudermassage

Thaise nek- schoudermassage verlicht verkrampingen in het nek- schoudergebied. Hiervoor gebruiken we drukpuntmassage en stretches, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd en de algehele circulatie in dit gebied een boost krijgt.

Wat bij een Thaise nek- schoudermassage in eerste instantie vooral opvalt is de aandacht en zorgvuldigheid waarmee de masseur jou benadert. Uiteindelijk kan dat zelfs voelen als een dans, waarbij de stretches van de massage vloeiend en ritmisch in elkaar overgaan terwijl je steeds dieper ontspant.

Na de massage voel je je zowel ontspannen als energiek, waardoor de Thaise nek- schoudermassage een heerlijke onderbreking van je werkdag is.

Thaise nek- schoudermassage wordt op een massagestoel uitgevoerd en duurt 30 minuten.

Voor wie is Thaise drukpuntmassage bedoelt?

Een Thaise nek- schoudermassage is dé deal voor iedereen die snel spanning vastzet in dit gebied en tussen de bedrijven door behoefte heeft aan een snelle oplossing.

Je kunt de Thaise nek- schoudermassage ook boeken voor je bedrijf of evenement. Neem contact op voor meer informatie.

Thaise nek-schoudermassage 30 min
€30
€30

Rossitza
‘Ik heb me echt helemaal kunnen ontspannen en overgeven aan de rustige en ritmische massage en beweging. Een wonderlijk combinatie want het ontspant en activeert je tegelijk op een heel natuurlijke wijze. Ik kwam met nekklachten en wat rugspanning naar Loes en na de korte 30 minuten was ik als nieuw vertrokken. En die nekpijn was ook echt weg. Echt genoten, zal zeker weer bij Loes aankloppen als ik toe ben aan lijfboost.’

Meer Massages