Thaise nek- en schoudermassage

Thaise nek- schoudermassage verlicht verkrampingen. D.m.v. drukpuntmassage en stretches, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd krijgt de circulatie in dit gebied een boost.

Thaise nek- en schoudermassage den haag

Spanning, stress of bijvoorbeeld veel achter de computer zitten kunnen zorgen voor vastzittende nek- en schouderspieren. Dit kan vervelende pijnklachten en hoofdpijn veroorzaken.

Onze Thaise nek- schoudermassage verlicht verkrampingen en spanningen in de nek, schouders en bovenrug. Hiervoor gebruiken we drukpuntmassage en stretches volgens deThaise massagetechniek, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd en de algehele circulatie in dit gebied een boost krijgt. De massage versnelt en verbetert de bloedsomloop en zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Het helpt ook vaak stress of angstklachten te verminderen.

Bij deze Thaise nek- en schoudermassage benadert de masseur jou met aandacht, kennis en zorgvuldigheid. Waarbij de afwisseling van drukpuntmassage en stretches ritmisch in elkaar overvloeien en je in een steeds diepere ontspanning terecht komt.

Een nek- en schoudermassage bij jouw bedrijf of evenement?

Zit het personeel vaak de hele dag achter de computer? Dan heeft jouw personeel veel baat bij een nek- en schoudermassage. De kans is groot dat deze groep mensen tijdens het werken een verkeerde houding aanneemt en daardoor pijnklachten krijgt wat mogelijk weer tot verzuim en afwezigheid kan leiden. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

PRIJZEN Thaise nek- en schoudermassage

Thaise nek- en schoudermassage 30 min
€32,50
€32,50

boek snel een Thaise NEK- en schoudermassage

Thaise nek- schoudermassage wordt op een massagestoel uitgevoerd en duurt 30 minuten.
Je kunt de Thaise nek- schoudermassage ook boeken voor je bedrijf of evenement. Neem contact op voor meer informatie.

thaise nek schoudermassage

Nek- en schoudermassage verlicht spanning en creëert ruimte

De massage creëert letterlijk meer ruimte in het nek- en schoudergebied, waardoor het talloze fysieke problemen voorkomt en verlicht. Een verhoogde bloedcirculatie naar hoofd, nek en schouders stimuleert de opname van zuurstof en voedingstoffen. Naast het verlichten van stijfheid, rugklachten en zelfs hoofdpijn zorgt het vaak ook voor een verbeterde concentratie.

loes madern header 3

voor wie is een thaise nek- en schoudermassage?

Een Thaise nek- en schoudermassage wordt steeds aangepast aan jouw lichaam en jouw omstandigheden, en is in principe dan ook geschikt voor iedereen die snel last heeft van spanning in dit gebied en nood heeft aan een snelle verlichtende oplossing. Thaise nek- schoudermassage wordt op een massagestoel uitgevoerd en duurt 30 minuten.

Bij een actieve ontsteking die zich verspreidt over je hele lichaam, kun je beter wachten totdat je lichaam hersteld is. Ook bij griep kun je het beste eerst uitzieken. Meld het van tevoren altijd als je klachten/aandoeningen of medicijnen (zoals bloedverdunners) hebt, dan pas ik de massage daarop aan.

Fysieke voordelen
 • spieren, pezen en banden
 • bindweefsel
 • organen
 • bloedcirculatie
 • botten en gewrichten
Geestelijke voordelen
 • geestelijke balans, minder stress
 • verbetert concentratievermogen
 • verbeterde creativiteit
 • rust en kalmte
 • helderder van geest

VRAAG & ANTWOORD

Thaise yogamassage is een van de beste manieren om echt te ontspannen en tot rust te komen. Het is een soort volledige lichaamsmassage die werkt door de bindweefsels van het lichaam te manipuleren.

Enkele voordelen van Thaise yogamassage zijn:

 • bloeddruk verlagen
 • Meer endorfine activeren
 • Verhoging van de bloedsomloop.

Traditionele Thaise massage is een eeuwenoude techniek die zich richt op stresspunten op je lichaam, maar voor iedereen werkt.. De beoefenaar zal zijn handen, voeten, ellebogen en knie gebruiken om het hele lichaam of verschillende delen ervan te masseren. Ze gebruiken hun kennis van drukpunten en spierweefsel om de energiestromen in het lichaam in evenwicht te brengen.

De Thaise yogamassage is een traditionele vorm die stretching gebruikt als een manier om de flexibiliteit te vergroten, de spiertonus te behouden en de bloedsomloop te bevorderen. De beoefenaar zal zijn handen of voeten gebruiken als hefboompunten tijdens de rekoefeningen terwijl hij andere technieken gebruikt, zoals compressie.

Er zijn veel redenen waarom u een Traditionele Thaise Massage zou moeten overwegen. Een van de meest voorname redenen is ongetwijfeld dat het een ongeëvenaard gevoel van ontspanning en verjonging geeft.

Ten eerste, als je je angstig of gespannen voelt, kunnen Thaise massages een effectieve manier zijn om je stressniveau te verminderen. Ten tweede kunnen Thaise massages ook helpen om pijn in bepaalde delen van het lichaam te verlichten. Ten derde zijn er verschillende Thaise massagetechnieken die kunnen helpen bij slapeloosheid of andere slaapstoornissen. Ten vierde, als je veel stress hebt op je werk of op school, dan kunnen de drukpunten in een Thaise massage helpen om een deel van deze stress te verlichten door endorfines in je lichaam vrij te maken die gevoelens van geluk en comfort bevorderen.

Lorem Ipsum is simply dummied text of the printing and typesetting industry.

Lorem Ipsum is simply dummied text of the printing and typesetting industry.

Bij een actieve ontsteking die zich verspreidt over je hele lichaam, kun je beter wachten totdat je lichaam hersteld is. Ook bij griep kun je het beste eerst uitzieken. Meld het van tevoren altijd als je klachten/aandoeningen of medicijnen (zoals bloedverdunners) hebt, dan pas ik de massage daarop aan.

wat onze klanten vinden

Liesbeth Bouman
Liesbeth Bouman
5 maanden geleden
Bij Loes een privé workshop met mijn man gehad. Loes legt geduldig uit en is heel kundig.
Baby Hermens
Baby Hermens
2 jaar geleden
Een heerlijke Thaise massage gekregen van Loes tijdens mijn zwangerschap. Dit was heel erg ontspannend en kan ik iedereen van harte aanbevelen. Daarnaast ook een prettig gesprek gehad over mijn zwangerschap en de aankomende bevalling. Loes straalt rust uit en oordeelt niet. Dit vond ik heel erg prettig.
Heleen Drapers
Heleen Drapers
2 jaar geleden
Loes geeft hele fijne, mooie massages. Ik voel me nu weer helemaal ontspannen en heb weer aandacht voor mijn lijf. Ben al vaker bij haar geweest en kom ook zeker weer terug.
Jessica Batenburg
Jessica Batenburg
een jaar geleden
Super fijne Thaise yoga massage gehad. Was voor mij de eerste keer. Ik vond een bijzondere ervaring. Kan het eigenlijk niet met woorden omschrijven. Goed om mijn lijf zo te voelen.
Janette van der Wal
Janette van der Wal
een jaar geleden
Loes is goed in haar vak. Ze is met haar aandacht volledig bij haar cliënt, voelt aan wat er nodig is in de sessie, voor deze persoon. Zeer respectvol. Daarmee is een massage bij Loes een waardevolle ervaring.

Meer Massages

thaise yoga massage

Thaise Yogamassage

Bij Thaise yogamassage wordt je hele lichaam in beweging gebracht. Het is een zachte, maar diepe massage die talloze fysieke problemen voorkomt en verlicht.
thaise zwangerschapsmassage

Thaise Zwangerschaps­massage

Een Thaise zwangerschapsmassage verlicht en voorkomt vele zwangerschapsklachten. De massage brengt je weer helemaal in contact met je lichaam en daardoor ook met je kindje.
thaise oliemassage

Thaise Oliemassage

Bij een Thaise oliemassage wordt massage van je spieren afgewisseld met eenvoudige stretches. De massage is met name gericht op ontspanning en het stimuleren van je circulatie.
closeup of the foot massage

Thaise voetmassage

Thaise voetmassage. De traditionele Thaise massage omvat het gebruik van drukpunten op de voeten, benen en handen om spanning te verlichten.