Thaise Oliemassage • Loes Madern • Thaise massage (Den Haag)

Thaise Oliemassage

Bij een Thaise oliemassage wordt massage van je spieren afgewisseld met eenvoudige stretches. De massage is met name gericht op ontspanning en het stimuleren van je circulatie.

Thaise Oliemassage den haag

Bij Praktijk Loes Madern in Den Haag kunt u genieten van een traditionele Thaise oliemassage. Deze massage is iets zachter maar daarom niet minder heilzaam dan de reguliere Thaise massage die we ook wel yogamassage noemen. 

Bij Thaise oliemassage wisselen we massage van spieren af met eenvoudige stretches. Het is een zachte, maar diepe massage waarbij alles wordt aangeraakt. Een Thaise oliemassage pas ik altijd aan jouw lichaam en jouw omstandigheden aan, en is in principe dan ook geschikt voor iedereen.

Thaise oliemassage wordt uitgevoerd met warme olie op de blote huid. Je ligt daarbij op een massagetafel. Als je dat lekker vindt, voeg ik een etherische olie toe aan de massageolie. Na afloop voel je je heerlijk rozig en loom.

PRIJZEN Thaise Oliemassage

Thaise oliemassage 60 min
€65
€65
Thaise oliemassage 90 min
€97,50
€97,50

boek snel een Thaise oliemassage

Boek jouw ontspannende Thaise oliemassage online.

thaise oliemassage

thaise Oliemassage geeft rust en ontspanning

Een Thaise massage met (etherische) olie heeft een zacht helende werking en kan rust en ontspanning brengen. Het kan je immuunsysteem en bloedsomloop versterken, hoofdpijn en stress elimineren en ervoor zorgen dat je een goede nachtrust hebt. Dit zal de balans in je lichaam en geest herstellen. Onze Thaise oliemassage is een ideale manier om te ontspannen, opgebouwde stress te verminderen, spieren te ontspannen, spierknopen aan te pakken en andere (hoofd)pijn te verlichten.

thaise oliemassage voeten

GESCHIKT VOOR MENSEN MET REUMA, ARTROSE EN ANDERE RUGKLACHTEN

In tegenstelling tot de originele Thaise massage is deze Thaise oliemassage geschikt voor mensen met reuma, gevorderde artrose en ernstige rugklachten. Een Thaise ontspannende massage met etherische oliën duurt minimaal een uur om een ​​goed resultaat te bereiken en de etherische oliën in te laten trekken. Overtollige massageolie wordt geabsorbeerd door een schone handdoek, zodat je geen vette huid voelt. Het is dus niet nodig om achteraf te douchen.

Fysieke voordelen
 • spieren, pezen en banden
 • bindweefsel
 • organen
 • bloedcirculatie
 • botten en gewrichten
Geestelijke voordelen
 • geestelijke balans, minder stress
 • verbetert concentratievermogen
 • verbeterde creativiteit
 • rust en kalmte
 • helderder van geest

VRAAG & ANTWOORD

Thaise oliemassage laat je helemaal ontspannen en tot rust komen. Het is een volledige lichaamsmassage die werkt door de bindweefsels van het lichaam te manipuleren.

Enkele voordelen van Thaise oliemassage zijn:

 • Stress verlagend
 • Verhoogde energie
 • Verlicht hoofdpijn
 • Stimuleert de bloedsomloop
 • Verbetert het bewegingsbereik

Het belangrijkste verschil is dat de oliemassage een mildere vorm is van de wat stevigere traditionele (droge) Thaise massage. Hierdoor is deze massage ook geschikt als je reuma, gevorderde artrose of andere rugklachten hebt. Maar we benadrukken dat de Thaise oliemassage even heilzaam is en dezelfde gezondheidsvoordelen biedt.

Er zijn veel redenen waarom u een Traditionele Thaise oliemassage zou moeten overwegen. Een van de meest voorname redenen is ongetwijfeld dat het een ongeëvenaard gevoel van ontspanning en verjonging geeft.

Ten eerste, als je je angstig of gespannen voelt, kunnen Thaise massages een effectieve manier zijn om je stressniveau te verminderen. Ten tweede kunnen Thaise massages ook helpen om pijn in bepaalde delen van het lichaam te verlichten. Ten derde zijn er verschillende Thaise massagetechnieken die kunnen helpen bij slapeloosheid of andere slaapstoornissen. Ten vierde, als je veel stress hebt op je werk of op school, dan kunnen de drukpunten in een Thaise massage helpen om een deel van deze stress te verlichten door endorfines in je lichaam vrij te maken die gevoelens van geluk en comfort bevorderen.

Eigenlijk is deze massage voor iedereen geschikt met of zonder specifieke klachten. Daarnaast is Thaise oliemassage is heel geschikt als je last hebt van hoofd-, rug-, of nekklachten. Ook bij chronische vermoeidheid, stijve spieren en gewrichten of een slechte doorbloeding kan deze massage heilzaam werken.

Bij een actieve ontsteking die zich verspreidt over je hele lichaam, kun je beter wachten totdat je lichaam hersteld is. Ook bij griep kun je het beste eerst uitzieken. Meld het van tevoren altijd als je klachten/aandoeningen of medicijnen (zoals bloedverdunners) hebt, dan pas ik de massage daarop aan.

wat onze klanten vinden

linda
linda
9 maanden geleden
Vorige week mocht ik op de Thaise massage mat van Loes! Even kletsen en rustig binnen komen in de heerlijk warme ruimte. Bij de eerste aanraking van van mn voeten voelde ik alle spanning van de afgelopen weken zo uit mn lichaam vloeien. Loes beweegt rustig en ontspannen met jouw lichaam mee, wat maakte dat ik me volledig kon ontspannen. Ik zou dit elke dag willen ontvangen en ervaren…
Wilco Botermans
Wilco Botermans
9 maanden geleden
Loes gaf mij onlangs een Thaise yoga massage van anderhalf uur. Voor mij de eerste kennismaking met Thaise massage. Ik zat heel vast in m’n nek, rug en schouders en compenseerde pijn aan de rechterkant met spanning aan de linkerkant. Ik vermoedde al dat ik compenseerde, en dat bleek ook tijdens en nu, ruim een week na de massage. Tijdens, voelde ik m’n lichaam al anders reageren, links en rechts, en nu merk ik dat nog steeds. Ook Loes’ opmerkzaamheid op mijn houding, waar ik dacht ontspannen te zijn, hebben een grootse nawerking op mijn welbevinden. Wat ik erg fijn vond was de uitleg die ze vooraf en tijdens de sessie gaf. Dit haalde voor mij het zweverige weg, terwijl ik werd uitgenodigd gewoonweg te ondergaan. Ik voel me nu, zowel fysiek als in m’n lichamelijk bewustzijn, positief geraakt door haar massage.
Dorith Schultz
Dorith Schultz
9 maanden geleden
Ik kwam moe, druk en stuiterend binnen met een hoofd op volle toeren maar vertrok in volledige reset! Ontspannen, kalm, helder en drie cm langer. Dank Loes voor je magic touch, Dorith ❤️🙏🏼
Baby Hermens
Baby Hermens
3 jaar geleden
Een heerlijke Thaise massage gekregen van Loes tijdens mijn zwangerschap. Dit was heel erg ontspannend en kan ik iedereen van harte aanbevelen. Daarnaast ook een prettig gesprek gehad over mijn zwangerschap en de aankomende bevalling. Loes straalt rust uit en oordeelt niet. Dit vond ik heel erg prettig.
Heleen Drapers
Heleen Drapers
3 jaar geleden
Loes geeft hele fijne, mooie massages. Ik voel me nu weer helemaal ontspannen en heb weer aandacht voor mijn lijf. Ben al vaker bij haar geweest en kom ook zeker weer terug.

Meer Massages

thaise yoga massage

Thaise Yogamassage

Bij Thaise yogamassage wordt je hele lichaam in beweging gebracht. Het is een zachte, maar diepe massage die talloze fysieke problemen voorkomt en verlicht.
thaise zwangerschapsmassage

Thaise Zwangerschaps­massage

Een Thaise zwangerschapsmassage verlicht en voorkomt vele zwangerschapsklachten. De massage brengt je weer helemaal in contact met je lichaam en daardoor ook met je kindje.
closeup of the foot massage

Thaise voetmassage

Thaise voetmassage. De traditionele Thaise massage omvat het gebruik van drukpunten op de voeten, benen en handen om spanning te verlichten.
thaise nek schoudermassage

Thaise nek- en schoudermassage

Thaise nek- schoudermassage verlicht verkrampingen. D.m.v. drukpuntmassage en stretches, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd krijgt de circulatie in dit gebied een boost.