Thaise Oliemassage

Bij een Thaise oliemassage wordt massage van je spieren afgewisseld met eenvoudige stretches. De massage is met name gericht op ontspanning en het stimuleren van je circulatie.

Thaise Oliemassage den haag

Bij Praktijk Loes Madern in Den Haag kunt u genieten van een traditionele Thaise oliemassage. Deze massage is iets zachter maar daarom niet minder heilzaam dan de reguliere Thaise massage die we ook wel yogamassage noemen. 

Bij Thaise oliemassage wisselen we massage van spieren af met eenvoudige stretches. Het is een zachte, maar diepe massage waarbij alles wordt aangeraakt. Een Thaise oliemassage pas ik altijd aan jouw lichaam en jouw omstandigheden aan, en is in principe dan ook geschikt voor iedereen.

Thaise oliemassage wordt uitgevoerd met warme olie op de blote huid. Je ligt daarbij op een massagetafel. Als je dat lekker vindt, voeg ik een etherische olie toe aan de massageolie. Na afloop voel je je heerlijk rozig en loom.

PRIJZEN Thaise Oliemassage

Thaise oliemassage 60 min
€60
€60
Thaise oliemassage 90 min
€90
€90

boek snel een Thaise oliemassage

Boek jouw ontspannende Thaise oliemassage online.

thaise oliemassage

thaise Oliemassage geeft rust en ontspanning

Een Thaise massage met (etherische) olie heeft een zacht helende werking en kan rust en ontspanning brengen. Het kan je immuunsysteem en bloedsomloop versterken, hoofdpijn en stress elimineren en ervoor zorgen dat je een goede nachtrust hebt. Dit zal de balans in je lichaam en geest herstellen. Onze Thaise oliemassage is een ideale manier om te ontspannen, opgebouwde stress te verminderen, spieren te ontspannen, spierknopen aan te pakken en andere (hoofd)pijn te verlichten.

thaise oliemassage voeten

GESCHIKT VOOR MENSEN MET REUMA, ARTROSE EN ANDERE RUGKLACHTEN

In tegenstelling tot de originele Thaise massage is deze Thaise oliemassage geschikt voor mensen met reuma, gevorderde artrose en ernstige rugklachten. Een Thaise ontspannende massage met etherische oliën duurt minimaal een uur om een ​​goed resultaat te bereiken en de etherische oliën in te laten trekken. Overtollige massageolie wordt geabsorbeerd door een schone handdoek, zodat je geen vette huid voelt. Het is dus niet nodig om achteraf te douchen.

Fysieke voordelen
 • spieren, pezen en banden
 • bindweefsel
 • organen
 • bloedcirculatie
 • botten en gewrichten
Geestelijke voordelen
 • geestelijke balans, minder stress
 • verbetert concentratievermogen
 • verbeterde creativiteit
 • rust en kalmte
 • helderder van geest

VRAAG & ANTWOORD

Thaise oliemassage laat je helemaal ontspannen en tot rust komen. Het is een volledige lichaamsmassage die werkt door de bindweefsels van het lichaam te manipuleren.

Enkele voordelen van Thaise oliemassage zijn:

 • Stress verlagend
 • Verhoogde energie
 • Verlicht hoofdpijn
 • Stimuleert de bloedsomloop
 • Verbetert het bewegingsbereik

Het belangrijkste verschil is dat de oliemassage een mildere vorm is van de wat stevigere traditionele (droge) Thaise massage. Hierdoor is deze massage ook geschikt als je reuma, gevorderde artrose of andere rugklachten hebt. Maar we benadrukken dat de Thaise oliemassage even heilzaam is en dezelfde gezondheidsvoordelen biedt.

Er zijn veel redenen waarom u een Traditionele Thaise oliemassage zou moeten overwegen. Een van de meest voorname redenen is ongetwijfeld dat het een ongeëvenaard gevoel van ontspanning en verjonging geeft.

Ten eerste, als je je angstig of gespannen voelt, kunnen Thaise massages een effectieve manier zijn om je stressniveau te verminderen. Ten tweede kunnen Thaise massages ook helpen om pijn in bepaalde delen van het lichaam te verlichten. Ten derde zijn er verschillende Thaise massagetechnieken die kunnen helpen bij slapeloosheid of andere slaapstoornissen. Ten vierde, als je veel stress hebt op je werk of op school, dan kunnen de drukpunten in een Thaise massage helpen om een deel van deze stress te verlichten door endorfines in je lichaam vrij te maken die gevoelens van geluk en comfort bevorderen.

Eigenlijk is deze massage voor iedereen geschikt met of zonder specifieke klachten. Daarnaast is Thaise oliemassage is heel geschikt als je last hebt van hoofd-, rug-, of nekklachten. Ook bij chronische vermoeidheid, stijve spieren en gewrichten of een slechte doorbloeding kan deze massage heilzaam werken.

Bij een actieve ontsteking die zich verspreidt over je hele lichaam, kun je beter wachten totdat je lichaam hersteld is. Ook bij griep kun je het beste eerst uitzieken. Meld het van tevoren altijd als je klachten/aandoeningen of medicijnen (zoals bloedverdunners) hebt, dan pas ik de massage daarop aan.

wat onze klanten vinden

Noortje Verkerke
Noortje Verkerke
4 maanden geleden
Heerlijk! Ik had een nek schouder stoelmassage geboekt. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Rustige ruimte met fijne muziek. Enige nadeel was dat het na 30 minuten klaar was 😉 Genoten dus!
Melvin Tas
Melvin Tas
4 maanden geleden
Loes laat je helemaal terug in je lichaam 'landen'. Met aandacht en inleving helpt ze om je eigen lichaam beter te leren kennen en voelen. En het is ook gewoon super ontspannend!
Jitske
Jitske
een jaar geleden
Wat een fijne ervaring! Ik kreeg 3 Thaise zwangerschapsmassages cadeau. Zelf ben ik niet echt een liefhebber van massages. Ik word er vaak wat ongemakkelijk van, maar wat vond ik de massages van Loes fijn! Ik kan het iedereen aanbevelen. Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld en kon me eindelijk eens écht ontspannen. 1,5uur kan soms echt snel voorbij vliegen!
Jessica Batenburg
Jessica Batenburg
5 maanden geleden
Super fijne Thaise yoga massage gehad. Was voor mij de eerste keer. Ik vond een bijzondere ervaring. Kan het eigenlijk niet met woorden omschrijven. Goed om mijn lijf zo te voelen.
Janette van der Wal
Janette van der Wal
5 maanden geleden
Loes is goed in haar vak. Ze is met haar aandacht volledig bij haar cliënt, voelt aan wat er nodig is in de sessie, voor deze persoon. Zeer respectvol. Daarmee is een massage bij Loes een waardevolle ervaring.

Meer Massages

thaise yoga massage

Thaise Yogamassage

Bij Thaise yogamassage wordt je hele lichaam in beweging gebracht. Het is een zachte, maar diepe massage die talloze fysieke problemen voorkomt en verlicht.
thaise zwangerschapsmassage

Thaise Zwangerschaps­massage

Een Thaise zwangerschapsmassage verlicht en voorkomt vele zwangerschapsklachten. De massage brengt je weer helemaal in contact met je lichaam en daardoor ook met je kindje.
thaise nek schoudermassage

Thaise nek- en schoudermassage

Thaise nek- schoudermassage verlicht verkrampingen. D.m.v. drukpuntmassage en stretches, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd krijgt de circulatie in dit gebied een boost.