Thaise voetmassage • Loes Madern • Thaise massage (Den Haag)

Thaise voetmassage

Thaise voetmassage. De traditionele Thaise massage omvat het gebruik van drukpunten op de voeten, benen en handen om spanning te verlichten.

Thaise voetmassage Den Haag

Een Thaise voetmassage zorgt ervoor dat alle spieren en gewrichten in je voet weer soepel en bewegelijk worden. Hierdoor wordt de basis van je postuur stabieler, wat een gunstig effect heeft op klachten als kniepijn, pijn in je onderrug en last van je schouders en nek.

De doorbloeding van je voeten en benen wordt bevordert, wat gunstig is als je last hebt van hart- en vaatziekten, diabetes of circulatieproblemen veroorzaakt door zwangerschap. Je bloed stroomt weer makkelijker vanuit je voeten omhoog, en afvalstoffen worden effectiever afgevoerd.

Tijdens de massage wordt alle aandacht naar beneden gehaald. Je zult merken dat dit een diepe ontspanning brengt, en dat je hoofd tot rust komt. Na de massage voel je je zowel fysiek als emotioneel steviger in je schoenen staan.

Tijdens de Thaise yogamassages of Thaise oliemassages neem ik de voeten altijd in meer of mindere mate mee.

PRIJZEN Thaise voetmassage

Thaise voetmassage 30 min. (Let op: per 1 Mei €37,50)
€32,50
€32,50
Thaise voetmassage 60 min. (Let op: per 1 Mei €75)
€65
€65

Boek snel een Thaise voetmassage

Boek jouw ontspannende Thaise voetmassage online.

foot massage

Een Thaise voetmassage schenkt aandacht aan de basis van je lichaam

Je voeten vormen de basis van waaruit je lichaam zich omhoog opricht. Als deze basis niet stevig is, dan kunnen er in het hele lichaam klachten ontstaan. Helaas negeren we onze voeten in het dagelijks leven best vaak. We stoppen ze bijvoorbeeld weg in te nauwe schoenen, waardoor de voeten hun soepelheid verliezen en de tenen hun oorspronkelijke functie kwijtraken.

Door regelmatige voetmassage, worden je voeten weer soepel en help je ze hun natuurlijke functie weer in te nemen.

foot massage

Voor wie is een thaise voetmassage?

Een Thaise voetmassage wordt altijd aangepast aan jouw lichaam en jouw omstandigheden, en is in principe dan ook geschikt voor iedereen. Ook kinderen hebben veel baat bij een voetmassage, met name wanneer ze overmatig piekeren en het lastig vinden om te ontspannen.

Bij een actieve ontsteking die zich verspreidt over je hele lichaam, kun je beter wachten totdat je lichaam hersteld is. Ook bij griep kun je het beste eerst uitzieken. Meld het van tevoren altijd als je klachten/aandoeningen of medicijnen (zoals bloedverdunners) hebt, dan pas ik de massage daarop aan.

Fysieke voordelen
 • spieren, pezen en banden
 • bindweefsel
 • organen
 • bloedcirculatie
 • botten en gewrichten
Geestelijke voordelen
 • geestelijke balans, minder stress
 • goede aarding
 • steviger op je benen staan
 • rust en kalmte
 • helderder van geest

VRAAG & ANTWOORD

Thaise voetmassage is een van de beste manieren om in korte tijd echt te ontspannen en tot rust te komen. Massage van de voeten heeft een effect op je gehele lichaam

Enkele voordelen van Thaise voetmassage zijn:

 • circulatie stimuleren
 • afvalstoffen afvoeren
 • endorfine activeren
 • verlichten gewrichtspijn
 • verbeteren postuur
 • verbeteren aarding

Bij een Thaise voetmassage wordt gebruik gemaakt van traditionele massagetechnieken, in combinatie met het stimuleren van acupressuurpunten en mobilisaties van de gewrichten. Op de acupressuurpunten wordt niet alleen met de handen, maar ook met een traditioneel houten stokje gewerkt, waardoor de werking dieper is.

Voetreflexologie richt zich met name op de diverse acupressuurpunten en gebruikt daarbij alleen de handen.

Er zijn veel redenen waarom je een Thaise voetmassage zou moeten overwegen. Niet in de laatste plaats omdat we in het dagelijks leven onze voeten veelal verwaarlozen (buiten dat likje nagellak om dan). De voetmassage richt zich op het herstellen van de energiebalans in je lichaam, zodat je een algeheel gevoel van welbevinden zult ervaren. 

Als je veel in je hoofd zit, dan is een voetmassage een zeer effectieve manier om snel weer in je lichaam te komen. Zowel je aandacht als je ademhaling zullen naar beneden getrokken worden, wat een kalmerend effect heeft op je zenuwstelsel. In perioden van stress is een voetmassage dan ook onontbeerlijk!

Ook bij fysieke klachten is een voetmassage een goede ondersteuning. 

Bij een actieve ontsteking die zich verspreidt over je hele lichaam, kun je beter wachten totdat je lichaam hersteld is. Ook bij griep kun je het beste eerst uitzieken.

Meld het van tevoren altijd als je klachten/aandoeningen of medicijnen (zoals bloedverdunners) hebt, dan pas ik de massage daarop aan.

wat onze klanten vinden

Jitske Oeyen
Jitske Oeyen
2 maanden geleden
Loes is een van de weinige mensen die mij écht kan laten ontspannen tijdens een massage. Ik kreeg een Thaise yogamassage cadeau tijdens mijn eerste zwangerschap. Inmiddels heb ik al heel wat keren mogen genieten op haar mat, maar ik heb nog niet eerder de tijd genomen om een review te schrijven. Loes voelt altijd goed aan waar mijn lichaam wat extra aandacht nodig heeft. Toen ik haar een keer in de ochtend benaderde met een rug die vastzat, maakte zij gelijk diezelfde middag nog ruimte in haar agenda vrij en liep ik na 60 minuten weer rechtop de deur uit! Echt een cadeautje voor jezelf dus. 😉
linda
linda
een jaar geleden
Vorige week mocht ik op de Thaise massage mat van Loes! Even kletsen en rustig binnen komen in de heerlijk warme ruimte. Bij de eerste aanraking van van mn voeten voelde ik alle spanning van de afgelopen weken zo uit mn lichaam vloeien. Loes beweegt rustig en ontspannen met jouw lichaam mee, wat maakte dat ik me volledig kon ontspannen. Ik zou dit elke dag willen ontvangen en ervaren…
Wilco Botermans
Wilco Botermans
een jaar geleden
Loes gaf mij onlangs een Thaise yoga massage van anderhalf uur. Voor mij de eerste kennismaking met Thaise massage. Ik zat heel vast in m’n nek, rug en schouders en compenseerde pijn aan de rechterkant met spanning aan de linkerkant. Ik vermoedde al dat ik compenseerde, en dat bleek ook tijdens en nu, ruim een week na de massage. Tijdens, voelde ik m’n lichaam al anders reageren, links en rechts, en nu merk ik dat nog steeds. Ook Loes’ opmerkzaamheid op mijn houding, waar ik dacht ontspannen te zijn, hebben een grootse nawerking op mijn welbevinden. Wat ik erg fijn vond was de uitleg die ze vooraf en tijdens de sessie gaf. Dit haalde voor mij het zweverige weg, terwijl ik werd uitgenodigd gewoonweg te ondergaan. Ik voel me nu, zowel fysiek als in m’n lichamelijk bewustzijn, positief geraakt door haar massage.
Baby Hermens
Baby Hermens
3 jaar geleden
Een heerlijke Thaise massage gekregen van Loes tijdens mijn zwangerschap. Dit was heel erg ontspannend en kan ik iedereen van harte aanbevelen. Daarnaast ook een prettig gesprek gehad over mijn zwangerschap en de aankomende bevalling. Loes straalt rust uit en oordeelt niet. Dit vond ik heel erg prettig.
Dorith Schultz
Dorith Schultz
een jaar geleden
Ik kwam moe, druk en stuiterend binnen met een hoofd op volle toeren maar vertrok in volledige reset! Ontspannen, kalm, helder en drie cm langer. Dank Loes voor je magic touch, Dorith ❤️🙏🏼

Meer Massages

thaise yoga massage

Thaise Yogamassage

Bij Thaise yogamassage wordt je hele lichaam in beweging gebracht. Het is een zachte, maar diepe massage die talloze fysieke problemen voorkomt en verlicht.
thaise zwangerschapsmassage

Thaise Zwangerschaps­massage

Een Thaise zwangerschapsmassage verlicht en voorkomt vele zwangerschapsklachten. De massage brengt je weer helemaal in contact met je lichaam en daardoor ook met je kindje.
thaise oliemassage

Thaise Oliemassage

Bij een Thaise oliemassage wordt massage van je spieren afgewisseld met eenvoudige stretches. De massage is met name gericht op ontspanning en het stimuleren van je circulatie.
thaise nek schoudermassage

Thaise nek- en schoudermassage

Thaise nek- schoudermassage verlicht verkrampingen. D.m.v. drukpuntmassage en stretches, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd krijgt de circulatie in dit gebied een boost.