Thaise voetmassage

Thaise voetmassage. De traditionele Thaise massage omvat het gebruik van drukpunten op de voeten, benen en handen om spanning te verlichten.

Thaise voetmassage den haag

Een Thaise voetmassage zorgt ervoor dat alle spieren en gewrichten in je voet weer soepel en bewegelijk worden. Hierdoor wordt de basis van je postuur stabieler, wat een gunstig effect heeft op klachten als kniepijn, pijn in je onderrug en last van je schouders en nek.

De doorbloeding van je voeten en benen wordt bevordert, wat gunstig is als je last hebt van hart- en vaatziekten, diabetes of circulatieproblemen veroorzaakt door zwangerschap. Je bloed stroomt weer makkelijker vanuit je voeten omhoog, en afvalstoffen worden effectiever afgevoerd.

Tijdens de massage wordt alle aandacht naar beneden gehaald. Je zult merken dat dit een diepe ontspanning brengt, en dat je hoofd tot rust komt. Na de massage voel je je zowel fysiek als emotioneel steviger in je schoenen staan.

Tijdens de reguliere Thaise massages in mijn eigen praktijkruimte neem ik de voeten altijd in meer of mindere mate mee.

Locatie Reconnect Fysiotherapie den Haag

Specifiek voor voetmassage alleen ben ik een samenwerking aangegaan met Reconnect Fysiotherapie, gespecialiseerd in het herstellen van de natuurlijke voetfunctie. Tweemaal per maand (op de 2e woensdagochtend en de 4e dinsdagavond) ben ik in haar praktijk aan de Abrikozenstraat 67 in Den Haag aanwezig om voetmassages te geven.

PRIJZEN Thaise voetmassage

Thaise voetmassage 30 min
€40
€40
Thaise voetmassage 60 min (inc. voetenbad)
€80
€80

boek snel een thaise voetmassage

Boek jouw ontspannende Thaise voetmassage online.

Alleen beschikbaar op locatie Abrikozenstraat 67, Den Haag

foot massage

Een Thaise voetmassage schenkt aandacht aan de basis van je lichaam

Je voeten vormen de basis van waaruit je lichaam zich omhoog opricht. Als deze basis niet stevig is, dan kunnen er in het hele lichaam klachten ontstaan. Helaas negeren we onze voeten in het dagelijks leven best vaak. We stoppen ze bijvoorbeeld weg in te nauwe schoenen, waardoor de voeten hun soepelheid verliezen en de tenen hun oorspronkelijke functie kwijtraken.

Door regelmatige voetmassage, worden je voeten weer soepel en help je ze hun natuurlijke functie weer in te nemen.

foot massage

voor wie is een thaise voetmassage?

Een Thaise voetmassage wordt altijd aangepast aan jouw lichaam en jouw omstandigheden, en is in principe dan ook geschikt voor iedereen. Ook kinderen hebben veel baat bij een voetmassage, met name wanneer ze overmatig piekeren en het lastig vinden om te ontspannen.

Bij een actieve ontsteking die zich verspreidt over je hele lichaam, kun je beter wachten totdat je lichaam hersteld is. Ook bij griep kun je het beste eerst uitzieken. Meld het van tevoren altijd als je klachten/aandoeningen of medicijnen (zoals bloedverdunners) hebt, dan pas ik de massage daarop aan.

Fysieke voordelen
 • spieren, pezen en banden
 • bindweefsel
 • organen
 • bloedcirculatie
 • botten en gewrichten
Geestelijke voordelen
 • geestelijke balans, minder stress
 • goede aarding
 • steviger op je benen staan
 • rust en kalmte
 • helderder van geest

VRAAG & ANTWOORD

Thaise voetmassage is een van de beste manieren om in korte tijd echt te ontspannen en tot rust te komen. Massage van de voeten heeft een effect op je gehele lichaam

Enkele voordelen van Thaise voetmassage zijn:

 • circulatie stimuleren
 • afvalstoffen afvoeren
 • endorfine activeren
 • verlichten gewrichtspijn
 • verbeteren postuur
 • verbeteren aarding

Bij een Thaise voetmassage wordt gebruik gemaakt van traditionele massagetechnieken, in combinatie met het stimuleren van acupressuurpunten en mobilisaties van de gewrichten. Op de acupressuurpunten wordt niet alleen met de handen, maar ook met een traditioneel houten stokje gewerkt, waardoor de werking dieper is.

Voetreflexologie richt zich met name op de diverse acupressuurpunten en gebruikt daarbij alleen de handen.

Er zijn veel redenen waarom je een Thaise voetmassage zou moeten overwegen. Niet in de laatste plaats omdat we in het dagelijks leven onze voeten veelal verwaarlozen (buiten dat likje nagellak om dan). De voetmassage richt zich op het herstellen van de energiebalans in je lichaam, zodat je een algeheel gevoel van welbevinden zult ervaren. 

Als je veel in je hoofd zit, dan is een voetmassage een zeer effectieve manier om snel weer in je lichaam te komen. Zowel je aandacht als je ademhaling zullen naar beneden getrokken worden, wat een kalmerend effect heeft op je zenuwstelsel. In perioden van stress is een voetmassage dan ook onontbeerlijk!

Ook bij fysieke klachten is een voetmassage een goede ondersteuning. Ik ben hiervoor niet voor niets een samenwerking aangegaan met een fysiotherapeut gespecialiseerd in het herstellen van de natuurlijke voetfunctie. Wij denken dat bij veel fysieke klachten een integrale aanpak die begint bij de voet het verschil zal maken.

Bij een actieve ontsteking die zich verspreidt over je hele lichaam, kun je beter wachten totdat je lichaam hersteld is. Ook bij griep kun je het beste eerst uitzieken.

Meld het van tevoren altijd als je klachten/aandoeningen of medicijnen (zoals bloedverdunners) hebt, dan pas ik de massage daarop aan.

wat onze klanten vinden

Liesbeth Bouman
Liesbeth Bouman
2 maanden geleden
Bij Loes een privé workshop met mijn man gehad. Loes legt geduldig uit en is heel kundig.
Chirp Chirp
Chirp Chirp
6 maanden geleden
Loes voelt precies aan wat je op dat moment nodig hebt en weet los te maken wat vastzit op een hele prettige manier. Aan te raden! 10 sterren als het aan mij lag.
Noortje Verkerke
Noortje Verkerke
12 maanden geleden
Heerlijk! Ik had een nek schouder stoelmassage geboekt. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Rustige ruimte met fijne muziek. Enige nadeel was dat het na 30 minuten klaar was 😉 Genoten dus!
Melvin Tas
Melvin Tas
een jaar geleden
Loes laat je helemaal terug in je lichaam 'landen'. Met aandacht en inleving helpt ze om je eigen lichaam beter te leren kennen en voelen. En het is ook gewoon super ontspannend!
Jessica Batenburg
Jessica Batenburg
een jaar geleden
Super fijne Thaise yoga massage gehad. Was voor mij de eerste keer. Ik vond een bijzondere ervaring. Kan het eigenlijk niet met woorden omschrijven. Goed om mijn lijf zo te voelen.

Meer Massages

thaise yoga massage

Thaise Yogamassage

Bij Thaise yogamassage wordt je hele lichaam in beweging gebracht. Het is een zachte, maar diepe massage die talloze fysieke problemen voorkomt en verlicht.
thaise zwangerschapsmassage

Thaise Zwangerschaps­massage

Een Thaise zwangerschapsmassage verlicht en voorkomt vele zwangerschapsklachten. De massage brengt je weer helemaal in contact met je lichaam en daardoor ook met je kindje.
thaise oliemassage

Thaise Oliemassage

Bij een Thaise oliemassage wordt massage van je spieren afgewisseld met eenvoudige stretches. De massage is met name gericht op ontspanning en het stimuleren van je circulatie.
thaise nek schoudermassage

Thaise nek- en schoudermassage

Thaise nek- schoudermassage verlicht verkrampingen. D.m.v. drukpuntmassage en stretches, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd krijgt de circulatie in dit gebied een boost.