Thaise Yogamassage

Over Thaise Yogamassage

Bij Thaise yogamassage wordt je hele lichaam in beweging gebracht. Het is een zachte, maar diepe massage waarbij alles wordt aangeraakt:

  • spieren, pezen en banden
  • bindweefsel
  • organen
  • bloedcirculatie
  • botten en gewrichten

De massage creëert letterlijk meer ruimte in je lichaam, waardoor het talloze fysieke problemen voorkomt en verlicht. Onbewust heeft het een groot effect op je ademhaling. Die wordt diep, ontspannen en rustig. Daarnaast helpt het jou om je grenzen te verkennen en dichter bij jezelf te komen, waardoor er in je dagelijks leven veel meer flow zal ontstaan.

Wat bij een Thaise yogamassage in eerste instantie vooral opvalt is de aandacht en zorgvuldigheid waarmee de masseur jou benadert. Uiteindelijk kan dat zelfs voelen als een dans, waarbij de stretches van de massage vloeiend en ritmisch in elkaar overgaan terwijl je steeds dieper wegzakt in ontspanning.

Thaise yogamassage wordt op een comfortabele oosterse mat op de grond uitgevoerd. Je draagt daarbij soepele of losse kleding.

Thaise yogamassage is ook de basis voor de zwangerschapsmassage en de nek- schoudermassage.

Voor wie is de Thaise yogamassage?

Een Thaise yogamassage wordt altijd aangepast aan jouw lichaam en jouw omstandigheden, en is in principe dan ook geschikt voor iedereen. Bij een actieve ontsteking die zich verspreidt over je hele lichaam, kun je beter wachten totdat je lichaam hersteld is. Ook bij griep kun je het beste eerst uitzieken. Meld het van tevoren altijd als je klachten/aandoeningen of medicijnen (zoals bloedverdunners) hebt, dan pas ik de massage daarop aan.

Thaise Yogamassage 60 min
€60
€60
Thaise Yogamassage 90 min
€90
€90
Thaise Yogamassage 120 min
€120
€120

Silene
‘Loes is echt: ze opent zich naar mij, waardoor ik me ook durf te openen’
Miranda
‘De dagen na een massage voelen voor mij als een overwinning. Omdat ik het mezelf na een aantal tropenjaren gun om aanraking voor mezelf te vragen. Om me over te mogen geven en te mogen ontvangen. Ik ben altijd aan het zorgen voor de ander. Het feit dat iemand dan even voor mij zorgt, dat voelt heel mooi en intens. Jij doet dat op een heel liefdevolle manier. Jij biedt mij de ruimte die ik nodig heb.’

Meer Massages