Thaise Yogamassage

Bij Thaise yogamassage wordt je hele lichaam in beweging gebracht. Het is een zachte, maar diepe massage die talloze fysieke problemen voorkomt en verlicht.

Thaise Yogamassage den haag

Bij Thaise yogamassage wordt je hele lichaam in beweging gebracht. Het is een zachte, maar diepe massage waarbij alles wordt aangeraakt. Een Thaise yogamassage wordt altijd aangepast aan jouw lichaam en jouw omstandigheden, en is in principe dan ook geschikt voor iedereen.

Wat bij een Thaise yogamassage in eerste instantie vooral opvalt is de aandacht en zorgvuldigheid waarmee de masseur jou benadert. Uiteindelijk kan dat zelfs voelen als een dans, waarbij de stretches van de massage vloeiend en ritmisch in elkaar overgaan terwijl je steeds dieper wegzakt in ontspanning.

PRIJZEN Thaise Yogamassage

Thaise Yogamassage 60 min
€65
€65
Thaise Yogamassage 90 min
€97,50
€97,50
Thaise Yogamassage 120 min
€130
€130

boek snel een thaise yogamassage

Boek jouw ontspannende Thaise yogamassage online.

thaise yoga massage

yogamassage is een massage die ruimte creëert in je lichaam

De massage creëert letterlijk meer ruimte in je lichaam, waardoor het talloze fysieke problemen voorkomt en verlicht. Onbewust heeft het een groot effect op je ademhaling. Die wordt diep, ontspannen en rustig. Daarnaast helpt het jou om je grenzen te verkennen en dichter bij jezelf te komen, waardoor er in je dagelijks leven veel meer flow zal ontstaan.

Thaise yogamassage is ook de basis voor de zwangerschapsmassage en de nek- schoudermassage.

loes madern thaise massage

voor wie is een thaise yogamassage?

Een Thaise yogamassage wordt altijd aangepast aan jouw lichaam en jouw omstandigheden, en is in principe dan ook geschikt voor iedereen. De yogamassage wordt op een comfortabele oosterse mat op de grond uitgevoerd. Je draagt daarbij soepele of losse kleding.

Bij een actieve ontsteking die zich verspreidt over je hele lichaam, kun je beter wachten totdat je lichaam hersteld is. Ook bij griep kun je het beste eerst uitzieken. Meld het van tevoren altijd als je klachten/aandoeningen of medicijnen (zoals bloedverdunners) hebt, dan pas ik de massage daarop aan.

Fysieke voordelen
 • spieren, pezen en banden
 • bindweefsel
 • organen
 • bloedcirculatie
 • botten en gewrichten
Geestelijke voordelen
 • geestelijke balans, minder stress
 • verbetert concentratievermogen
 • verbeterde creativiteit
 • rust en kalmte
 • helderder van geest

VRAAG & ANTWOORD

Thaise yogamassage is een van de beste manieren om echt te ontspannen en tot rust te komen. Het is een soort volledige lichaamsmassage die werkt door de bindweefsels van het lichaam te manipuleren.

Enkele voordelen van Thaise yogamassage zijn:

 • bloeddruk verlagen
 • Meer endorfine activeren
 • Verhoging van de bloedsomloop.

Traditionele Thaise massage is een eeuwenoude techniek die zich richt op stresspunten op je lichaam, maar voor iedereen werkt.. De beoefenaar zal zijn handen, voeten, ellebogen en knie gebruiken om het hele lichaam of verschillende delen ervan te masseren. Ze gebruiken hun kennis van drukpunten en spierweefsel om de energiestromen in het lichaam in evenwicht te brengen.

De Thaise yogamassage is een traditionele vorm die stretching gebruikt als een manier om de flexibiliteit te vergroten, de spiertonus te behouden en de bloedsomloop te bevorderen. De beoefenaar zal zijn handen of voeten gebruiken als hefboompunten tijdens de rekoefeningen terwijl hij andere technieken gebruikt, zoals compressie.

Er zijn veel redenen waarom u een Traditionele Thaise Massage zou moeten overwegen. Een van de meest voorname redenen is ongetwijfeld dat het een ongeëvenaard gevoel van ontspanning en verjonging geeft.

Ten eerste, als je je angstig of gespannen voelt, kunnen Thaise massages een effectieve manier zijn om je stressniveau te verminderen. Ten tweede kunnen Thaise massages ook helpen om pijn in bepaalde delen van het lichaam te verlichten. Ten derde zijn er verschillende Thaise massagetechnieken die kunnen helpen bij slapeloosheid of andere slaapstoornissen. Ten vierde, als je veel stress hebt op je werk of op school, dan kunnen de drukpunten in een Thaise massage helpen om een deel van deze stress te verlichten door endorfines in je lichaam vrij te maken die gevoelens van geluk en comfort bevorderen.

Lorem Ipsum is simply dummied text of the printing and typesetting industry.

Lorem Ipsum is simply dummied text of the printing and typesetting industry.

Bij een actieve ontsteking die zich verspreidt over je hele lichaam, kun je beter wachten totdat je lichaam hersteld is. Ook bij griep kun je het beste eerst uitzieken. Meld het van tevoren altijd als je klachten/aandoeningen of medicijnen (zoals bloedverdunners) hebt, dan pas ik de massage daarop aan.

wat onze klanten vinden

Liesbeth Bouman
Liesbeth Bouman
3 maanden geleden
Bij Loes een privé workshop met mijn man gehad. Loes legt geduldig uit en is heel kundig.
Chirp Chirp
Chirp Chirp
8 maanden geleden
Loes voelt precies aan wat je op dat moment nodig hebt en weet los te maken wat vastzit op een hele prettige manier. Aan te raden! 10 sterren als het aan mij lag.
Noortje Verkerke
Noortje Verkerke
een jaar geleden
Heerlijk! Ik had een nek schouder stoelmassage geboekt. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Rustige ruimte met fijne muziek. Enige nadeel was dat het na 30 minuten klaar was 😉 Genoten dus!
Melvin Tas
Melvin Tas
een jaar geleden
Loes laat je helemaal terug in je lichaam 'landen'. Met aandacht en inleving helpt ze om je eigen lichaam beter te leren kennen en voelen. En het is ook gewoon super ontspannend!
Jessica Batenburg
Jessica Batenburg
een jaar geleden
Super fijne Thaise yoga massage gehad. Was voor mij de eerste keer. Ik vond een bijzondere ervaring. Kan het eigenlijk niet met woorden omschrijven. Goed om mijn lijf zo te voelen.

Meer Massages

thaise zwangerschapsmassage

Thaise Zwangerschaps­massage

Een Thaise zwangerschapsmassage verlicht en voorkomt vele zwangerschapsklachten. De massage brengt je weer helemaal in contact met je lichaam en daardoor ook met je kindje.
thaise oliemassage

Thaise Oliemassage

Bij een Thaise oliemassage wordt massage van je spieren afgewisseld met eenvoudige stretches. De massage is met name gericht op ontspanning en het stimuleren van je circulatie.
closeup of the foot massage

Thaise voetmassage

Thaise voetmassage. De traditionele Thaise massage omvat het gebruik van drukpunten op de voeten, benen en handen om spanning te verlichten.
thaise nek schoudermassage

Thaise nek- en schoudermassage

Thaise nek- schoudermassage verlicht verkrampingen. D.m.v. drukpuntmassage en stretches, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd krijgt de circulatie in dit gebied een boost.