Thaise Yogamassage • Loes Madern • Thaise massage (Den Haag)

Thaise Yogamassage

Bij Thaise yogamassage wordt je hele lichaam in beweging gebracht. Het is een zachte, maar diepe massage die talloze fysieke problemen voorkomt en verlicht.

Thaise Yogamassage Den Haag

Bij Thaise yogamassage wordt je hele lichaam in beweging gebracht. Het is een zachte, maar diepe massage waarbij alles wordt aangeraakt. Een Thaise yogamassage wordt altijd aangepast aan jouw lichaam en jouw omstandigheden, en is in principe dan ook geschikt voor iedereen.

Wat bij een Thaise yogamassage in eerste instantie vooral opvalt is de aandacht en zorgvuldigheid waarmee de masseur jou benadert. Uiteindelijk kan dat zelfs voelen als een dans, waarbij de stretches van de massage vloeiend en ritmisch in elkaar overgaan terwijl je steeds dieper wegzakt in ontspanning.

PRIJZEN Thaise Yogamassage

Thaise Yogamassage 60 min.
€75
€75
Thaise Yogamassage 90 min.
€107,50
€107,50
Thaise Yogamassage 120 min.
€140
€140

Boek snel een Thaise yogamassage

Boek jouw ontspannende Thaise yogamassage online

thaise yoga massage

Thaise yogamassage is een massage die ruimte creëert in je lichaam

De massage creëert letterlijk meer ruimte in je lichaam, waardoor het talloze fysieke problemen voorkomt en verlicht. Onbewust heeft het een groot effect op je ademhaling. Die wordt diep, ontspannen en rustig. Daarnaast helpt het jou om je grenzen te verkennen en dichter bij jezelf te komen, waardoor er in je dagelijks leven veel meer flow zal ontstaan.

Thaise yogamassage is ook de basis voor de zwangerschapsmassage en de nek- schoudermassage.

loes madern thaise massage

Voor wie is een Thaise yogamassage?

Een Thaise yogamassage wordt altijd aangepast aan jouw lichaam en jouw omstandigheden, en is in principe dan ook geschikt voor iedereen. De yogamassage wordt op een comfortabele oosterse mat op de grond uitgevoerd. Je draagt daarbij soepele of losse kleding.

Bij een actieve ontsteking die zich verspreidt over je hele lichaam, kun je beter wachten totdat je lichaam hersteld is. Ook bij griep kun je het beste eerst uitzieken. Meld het van tevoren altijd als je klachten/aandoeningen of medicijnen (zoals bloedverdunners) hebt, dan pas ik de massage daarop aan.

Fysieke voordelen
 • spieren, pezen en banden
 • bindweefsel
 • organen
 • bloedcirculatie
 • botten en gewrichten
Geestelijke voordelen
 • geestelijke balans, minder stress
 • verbetert concentratievermogen
 • verbeterde creativiteit
 • rust en kalmte
 • helderder van geest

VRAAG & ANTWOORD

Thaise yogamassage is een van de beste manieren om echt te ontspannen en tot rust te komen. Het is een volledige lichaamsmassage die doorwerkt op alle lagen van het lichaam. Het neemt zowel de spieren, als de pezen, bindweefsels, gewrichten en energiebanen mee in de behandeling.

Enkele voordelen van Thaise yogamassage zijn:

 • Verlaagt bloeddruk
 • Verhoogt productie van endorfine
 • Verbetert de circulatie
 • Vergroot de mobiliteit

Traditionele Thaise massage en Thaise yogamassage zijn twee benamingen voor eenzelfde massagevorm. Bij Thaise massages wordt altijd gebruik gemaakt van stretches, drukpunten en kennis van energiebanen om blokkades op te heffen en lichaam en geest weer flexibel te maken.

Wellicht heb je wel eens gehoord of zelfs ervaren dat een Thaise yogamassage erg pijnijk is. Dat hoeft echter niet zo te zijn. Loes Madern Massage stemt de behandelingen altijd op jouw behoeftes af. Een van de stelregels is dat je in een bepaalde houding nog rustig en diep adem moet kunnen halen. Pas dan kun je voldoende ontspannen om de Thaise massage zijn werk te laten doen. Tijdens de behandelingen zoek ik je grens soms op, maar ga er nooit overheen.

Je ziet online soms foto's van Thaise yogamassage voorbijkomen, waarbij de gemasseerde in de meest onmogelijke posities wordt gebracht. Dat kan onderdeel zijn van Thaise yogamassage. Het hoeft echter niet. Juist als je je stijf voelt is een Thaise massage geschikt om meer flexibiliteit te brengen. Loes Madern Massage houdt hierbij altijd rekening met de grenzen van jouw lichaam. 

Als het aan Loes Madern Massage ligt zou natuurlijk iedereen een Thaise yogamassage moeten krijgen! Thaise massage is geschikt voor ieder lichaam, in iedere levensfase; of je nu jong bent of oud, zwanger of herstellend van ziekte of blessure. Door mijn achtergrond als verpleegkundigen, brede kennis van zwangerschap en bevalling en mijn opleiding tot Thais massagetherapeut i.o. weet ik als geen ander in te spelen op hetgeen jouw lichaam nodig heeft.

Bij een actieve ontsteking die zich verspreidt over je hele lichaam, kun je beter wachten totdat je lichaam hersteld is. Ook bij griep kun je het beste eerst uitzieken. In alle andere gevallen is massage altijd mogelijk, hetzij in mijn praktijk, hetzij bij jou thuis, ziekenhuis of zelfs hospice. Door mijn achtergrond als verpleegkundige en training touch therapy en traumarelease bij kanker weet ik mijn massages in alle omstandigheden aan te passen. Bij twijfel mag je me altijd bellen voor overleg.

Meld het van tevoren altijd als je klachten/aandoeningen of medicijnen (zoals bloedverdunners) hebt, dan pas ik de massage daarop aan.

Wat onze klanten vinden

Jitske Oeyen
Jitske Oeyen
een maand geleden
Loes is een van de weinige mensen die mij écht kan laten ontspannen tijdens een massage. Ik kreeg een Thaise yogamassage cadeau tijdens mijn eerste zwangerschap. Inmiddels heb ik al heel wat keren mogen genieten op haar mat, maar ik heb nog niet eerder de tijd genomen om een review te schrijven. Loes voelt altijd goed aan waar mijn lichaam wat extra aandacht nodig heeft. Toen ik haar een keer in de ochtend benaderde met een rug die vastzat, maakte zij gelijk diezelfde middag nog ruimte in haar agenda vrij en liep ik na 60 minuten weer rechtop de deur uit! Echt een cadeautje voor jezelf dus. 😉
linda
linda
een jaar geleden
Vorige week mocht ik op de Thaise massage mat van Loes! Even kletsen en rustig binnen komen in de heerlijk warme ruimte. Bij de eerste aanraking van van mn voeten voelde ik alle spanning van de afgelopen weken zo uit mn lichaam vloeien. Loes beweegt rustig en ontspannen met jouw lichaam mee, wat maakte dat ik me volledig kon ontspannen. Ik zou dit elke dag willen ontvangen en ervaren…
Wilco Botermans
Wilco Botermans
een jaar geleden
Loes gaf mij onlangs een Thaise yoga massage van anderhalf uur. Voor mij de eerste kennismaking met Thaise massage. Ik zat heel vast in m’n nek, rug en schouders en compenseerde pijn aan de rechterkant met spanning aan de linkerkant. Ik vermoedde al dat ik compenseerde, en dat bleek ook tijdens en nu, ruim een week na de massage. Tijdens, voelde ik m’n lichaam al anders reageren, links en rechts, en nu merk ik dat nog steeds. Ook Loes’ opmerkzaamheid op mijn houding, waar ik dacht ontspannen te zijn, hebben een grootse nawerking op mijn welbevinden. Wat ik erg fijn vond was de uitleg die ze vooraf en tijdens de sessie gaf. Dit haalde voor mij het zweverige weg, terwijl ik werd uitgenodigd gewoonweg te ondergaan. Ik voel me nu, zowel fysiek als in m’n lichamelijk bewustzijn, positief geraakt door haar massage.
Baby Hermens
Baby Hermens
3 jaar geleden
Een heerlijke Thaise massage gekregen van Loes tijdens mijn zwangerschap. Dit was heel erg ontspannend en kan ik iedereen van harte aanbevelen. Daarnaast ook een prettig gesprek gehad over mijn zwangerschap en de aankomende bevalling. Loes straalt rust uit en oordeelt niet. Dit vond ik heel erg prettig.
Dorith Schultz
Dorith Schultz
een jaar geleden
Ik kwam moe, druk en stuiterend binnen met een hoofd op volle toeren maar vertrok in volledige reset! Ontspannen, kalm, helder en drie cm langer. Dank Loes voor je magic touch, Dorith ❤️🙏🏼

Meer Massages

thaise zwangerschapsmassage

Thaise Zwangerschaps­massage

Een Thaise zwangerschapsmassage verlicht en voorkomt vele zwangerschapsklachten. De massage brengt je weer helemaal in contact met je lichaam en daardoor ook met je kindje.
thaise oliemassage

Thaise Oliemassage

Bij een Thaise oliemassage wordt massage van je spieren afgewisseld met eenvoudige stretches. De massage is met name gericht op ontspanning en het stimuleren van je circulatie.
closeup of the foot massage

Thaise voetmassage

Thaise voetmassage. De traditionele Thaise massage omvat het gebruik van drukpunten op de voeten, benen en handen om spanning te verlichten.
thaise nek schoudermassage

Thaise nek- en schoudermassage

Thaise nek- schoudermassage verlicht verkrampingen. D.m.v. drukpuntmassage en stretches, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd krijgt de circulatie in dit gebied een boost.