Thaise Zwangerschaps­massage

Over Thaise Zwangerschaps­massage

Een Thaise zwangerschapsmassage verlicht en voorkomt veelvoorkomende zwangerschapsklachten. De massage brengt je weer helemaal in contact met je lichaam en daardoor ook met je kindje.

Bij Thaise zwangerschapsmassage wordt je hele lichaam in beweging gebracht. Het is een zachte, maar diepe massage waarbij alles wordt aangeraakt:

  • spieren, pezen en banden
  • bindweefsel
  • organen
  • bloedcirculatie
  • botten en gewrichten

De massage creëert letterlijk meer ruimte in je lichaam. Ruimte die je tijdens je zwangerschap hard nodig hebt voor zowel jezelf als je kindje!

Onbewust heeft het een groot effect op je ademhaling. Die wordt diep, ontspannen en rustig.

Wat bij een Thaise zwangerschapsmassage in eerste instantie vooral opvalt is de aandacht en zorgvuldigheid waarmee de masseur jou benadert. Uiteindelijk kan dat zelfs voelen als een dans, waarbij de stretches van de massage vloeiend en ritmisch in elkaar overgaan terwijl je steeds dieper wegzakt in ontspanning.

Thaise zwangerschapsmassage wordt op een comfortabele oosterse mat op de grond uitgevoerd. Je draagt daarbij soepele of losse kleding. Tijdens de massage word je zoveel mogelijk ondersteund door kussens, zodat je helemaal kunt ontspannen. Alle stretches en de diepte van de aanraking worden aangepast aan wat jouw lichaam op dat moment aankan. 

Wanneer kan ik een Thaise zwangerschapsmassage krijgen?

Vanaf het allerprilste begin van je zwangerschap tot aan de laatste loodjes is een Thaise zwangerschapsmassage heerlijk én veilig om te ontvangen. Je kunt ervan uitgaan dat ik handel vanuit de meest recente wetenschappelijke inzichten.

In de laatste weken voor je bevalling kan Thaise zwangerschapsmassage je lichaam actief helpen om zich voor te bereiden op de geboorte van je kindje.

Bij een actieve ontsteking die zich verspreidt over je hele lichaam, kun je beter wachten totdat je lichaam hersteld is. Ook bij griep kun je het beste eerst uitzieken. Meld het van tevoren altijd als je klachten/aandoeningen of medicijnen (zoals bloedverdunners) hebt, dan pas ik de massage daarop aan.

Na je zwangerschap

In je kraamweken kun je bij mij terecht voor een Thaise postpartummassage. Ik kom daarvoor bij jou aan huis. Neem contact op voor meer informatie.

Thaise Zwangerschapsmassage 60 min
€60
€60
Thaise Zwangerschapsmassage 90 min
€90
€90

Chantal
‘Toen ik begon bij jou, zat mijn bekken best wel vast. Dat voelde na 1 sessie al beter, en tegen de tijd dat ik ging bevallen voelde het helemaal goed. Van tevoren had ik wel de hoop dat het zo goed zou uitpakken, maar dat weet je natuurlijk nooit zeker. Het is ook niet alleen een massage. Het was ontspanning en bewustwording van en met je buik. Dat is wel echt anders dan gewoon een zwangerschapsmassage die puur en alleen gericht is op je lichaam. Dat heeft mij enorm op weg geholpen.’
Maura
‘O, heerlijk! Ik kan er weer even tegenaan!’ Dat is wat ik iedere keer dacht als ik bij jou de deur uitging. Ik voelde me gewoon altijd zo welkom bij je! Je manier van aanraken is heel respectvol. Thaise zwangerschapsmassage is wat steviger dan een ontspanningsmassage, maar toch was je aanraking zacht. Dat vond ik zo fijn! Je stem is heel prettig in de dingen die je zegt tijdens de massage. Rustgevend. Dat je me vroeg of ik met een intentie de massage in wilde gaan, vond ik ook bijzonder. Daardoor werd het voor mij echt een moment van bezinning. Het maakte dat ik ook de dagen erna vaker stilstond bij mijn intentie en hoe dat dan voelde in mijn lichaam. Ik was in die dagen veel beter in staat om bewust de verbinding met mijn kindje aan te gaan.’
Femke
‘Loes heeft een mooi plekje gecreëerd, fijne muziek stond er aan en ze begon met hele zachte aanrakingen, die je eigenlijk amper voelde, maar zo fijn waren en echt binnenkwamen. Het stretchen van het bekkengebied was ook heel aangenaam, omdat ik echt voelde dat hier nog wat ruimte in gemaakt 'moest' worden. Het was effectief, maar deed zeker geen pijn. Ik kan mij normaal gesproken moeilijk ontspannen, maar ik het was zo aangenaam dat ik bijna in slaap viel.’

Meer Massages