Thaise Zwangerschaps­massage

Een Thaise zwangerschapsmassage verlicht en voorkomt vele zwangerschapsklachten. De massage brengt je weer helemaal in contact met je lichaam en daardoor ook met je kindje.

Thaise Zwangerschaps­massage den haag

Een Thaise zwangerschapsmassage verlicht en voorkomt veelvoorkomende fysieke en emotionele zwangerschapsklachten. De massage brengt je weer helemaal in contact met je lichaam en daardoor ook met je kindje. De zwangerschapsmassage wordt altijd aangepast aan jouw lichaam en jouw omstandigheden tijdens de zwangerschap.

Tijdens de Thaise zwangerschapsmassage benader ik je met de nodige zorgvuldigheid en aandacht. Uiteindelijk kan dat zelfs voelen als een dans, waarbij de stretches van de massage vloeiend en ritmisch in elkaar overgaan terwijl je steeds dieper wegzakt in ontspanning.

PRIJZEN Thaise Zwangerschaps­massage

Thaise zwangersschapsmassage 60 min
€60
€60
Thaise zwangersschapsmassage 90 min
€90
€90

boek snel een zwangerschapsmassage

Boek heel eenvoudig jouw Thaise zwangerschapsmassage online.

massage na de zwangerschap?

In je kraamweken kun je bij mij terecht voor een Thaise postpartummassage. Ik kom daarvoor bij jou aan huis. Neem contact op voor meer informatie.

thaise zwangerschapsmassage

De voordelen van massage tijdens de zwangerschap

Thaise zwangerschapsmassage (ook wel: prenatale massage) ondersteunt je in alle fysieke en emotionele processen die in gang worden gezet tijdens je zwangerschap.  De zwangerschapsmassage brengt je verlichting van veel voorkomende klachten zoals brandend maagzuur, slapeloosheid, vasthouden van vocht, rugpijn, misselijkheid, jeuk, obstipatie en bekkenklachten. Een regelmatige massage kan zelfs voorkomen dat je medicatie moet gaan slikken tegen je klachten.

Je zwangerschap is een periode die veel spanning en onzekerheid met zich mee kan brengen. Deze spanning heeft zijn weerslag op de groei en ontwikkeling van je kindje, en natuurlijk ook op je eigen beleving van je zwangerschap. De diepe ontspanning die een Thaise zwangerschapsmassage brengt is dan ook een belangrijke reden dat zwangere vrouwen bij mij komen. Deze ontspanning houdt vaak meerdere dagen achtereen aan. Doordat je weer vertrouwd wordt met je lichaam in ontspannen staat, voel je het eerder wanneer je weer spanning opbouwt en kun je bewust de ontspanning op gaan zoeken. Met andere woorden: je neemt de controle over je eigen lichaam terug en komt in je kracht te staan!

juan encalada scteca0mf1a unsplash

De voordelen van zwangerschapsmassage voor je baby

In je drukke leven kan een zwangerschapsmassage een rustpunt zijn. Vooral als je al een gezin hebt, kan je plotseling overvallen worden door het gevoel dat deze hele zwangerschap wat aan je voorbijgaat. Een massage biedt je de ruimte om stil te staan bij het kindje wat in je buik groeit en daar bewust contact mee te maken. Dit is zowel voor jou als je groeiende baby een kans om alvast een goede hechting tot stand te brengen.

De prenatale massage is ook een fantastische voorbereiding op je bevalling, doordat het letterlijk meer ruimte in je lichaam maakt. Ruimte voor je organen, maar ook ruimte voor je baby. Hierdoor geef je je kindje de mogelijkheid om een positie in te nemen die het meest optimaal is voor een soepele bevalling.

Fysieke voordelen
  • spieren, pezen en banden
  • bindweefsel
  • organen
  • bloedcirculatie
  • botten en gewrichten
Geestelijke voordelen
  • geestelijke balans, minder stress
  • verbetert concentratievermogen
  • verbeterde creativiteit
  • rust en kalmte
  • helderder van geest

VRAAG & ANTWOORD

Vanaf het allerprilste begin van je zwangerschap tot aan de laatste loodjes is een Thaise zwangerschapsmassage heerlijk én veilig om te ontvangen. Je kunt ervan uitgaan dat ik handel vanuit de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Tijdens die allereerste weken van je zwangerschap, als alles nieuw is, je lichaam zich razendsnel aanpast aan de nieuwe situatie en je er vaak nog met niemand over wilt praten, kan het heel fijn zijn om op deze manier toch al bewust met je lichaam bezig te zijn en je verhaal kwijt te kunnen.

In de laatste weken voor je bevalling kan Thaise zwangerschapsmassage je lichaam actief helpen om zich voor te bereiden op de geboorte van je kindje.

Bij een Thaise zwangerschapsmassage lig je met soepele kleding aan op een mat op de grond, terwijl een meer klassiek westers georiënteerde massage veelal met olie en op een massagetafel gebeurt.

Het werken op de mat biedt als voordeel dat je lichaam op allerlei manieren ondersteunt kan worden met kussens. Doordat je door de masseur steeds weer in beweging wordt gebracht, is de massage minimaal belastend voor je lichaam.

De massage richt zich op ontspanning, maar vooral ook op het creëren van meer ruimte in je lichaam, door het uitvoeren van stretches. De grootte van die stretches pas ik uiteraard aan jouw lichaam en de fase van je zwangerschap aan.

Mits deskundig uitgevoerd kan een massage je bevalling niet voortijdig op gang brengen.

De reden waarom vaak wordt geadviseerd om massage te vermijden tijdens je eerste trimester, is doordat de meeste miskramen in deze periode plaatsvinden. Wanneer dit gebeurt, is het logisch dat je op zoek gaat naar een oorzaak. Stel dat je dan net gemasseerd bent, dan is de link snel gelegd. Deze -meestal onterechte- associatie is een risico wat de meeste masseurs niet willen nemen.

Ik ben ervan overtuigd dat een deskundige masseur -die exact weet wat wel en niet te doen- nooit een vroeggeboorte in gang kan zetten.
Bij mij ben je dan ook van harte welkom in de eerste weken van de zwangerschap. Want juist dan kan een massage een enorm verschil maken in het verlichten van fysieke klachten.

Massages zijn een geweldige manier om stress en spanning te verlichten, en zwangere vrouwen merken vaak dat ze op meerdere vlakken baat hebben bij massage. Bij Loes Madern boek je een Thaise zwangerschapsmassage vanaf €60 voor 60 minuten diepe ontspanning en verlichting van je klachten.

Een Thaise zwangerschapsmassage is -mits deskundig uitgevoerd- net zo veilig als alle andere massagevormen.

Het is daarbij wel van het grootste belang om je masseur te vertellen over aandoeningen, blessures, recente operaties en medicatiegebruik. De masseur kan de behandeling daarop afstemmen.

Bij twijfel adviseer ik je om voordat je boekt contact op te nemen; dan spreken we de situatie eerst goed door.

In je kraamweken kun je bij mij terecht voor een Thaise postpartummassage. Een postpartummassage helpt je om eventueel je bevalling te verwerken en weer in contact te komen met je lichaam, wat in deze periode een nieuw evenwicht aan het vinden is. Tijdens de massage is alle aandacht voor jou en doe je nieuwe energie op, om er vervolgens helemaal voor je kindje te kunnen zijn.

Veel vrouwen ervaren bij de postpartummassage na een initiële ontlading van emoties, een diep gevoel van rust en ontspanning.

Voor de postpartummassage kom ik bij jou aan huis (max 30 km vanaf Den Haag). Neem contact op voor meer informatie en boekingen.

video's over thaise zwangerschapsmassage

video 1
Mythe over Thaise massage ontmanteld

De basis van mijn werk met zwangeren en kraamvrouwen ligt in de Thaise massage. In deze video ontmantel ik een mythe over Thaise massage. Je hoeft namelijk echt niet over jouw pijngrens te gaan!

video 2
Thaise zwangerschapsmassage - Wat kun je verwachten?

Wat kun je tijdens een Thaise zwangerschapsmassage verwachten? Laat me je kort vertellen hoe een zwangerschapsmassage er bij mij uitziet.

video 3
Thaise zwangerschapsmassage - Creëer ruimte

Een Thaise zwangerschapsmassage maakt je lichaam letterlijk groter. Zo creëer je meer ruimte voor je organen en verdwijnen zwangerschapsklachten. En natuurlijk krijgt je kind ook meer bewegingsvrijheid!

video 4
Thaise zwangerschapsmassage - Kalmeert

Thaise zwangerschapsmassage brengt je zenuwstelsel tot rust. Hierdoor verminderen spanningsklachten en voel je je lekker in je vel.

video 5
Thaise zwangerschapsmassage - Verbetert je bloedcirculatie

Tijdens je zwangerschap kun je tot wel 60% meer bloed hebben dan normaal. Tegelijkertijd stroomt je bloed door allerlei veranderingen in je lichaam minder makkelijk door. Thaise zwangerschapsmassage helpt je bloedcirculatie te verbeteren, waardoor je klachten verminderen of verdwijnen.

video 6
Thaise zwangerschapsmassage - Raakt je emoties

Tijdens een zwangerschapsmassage kan er van alles wat in je lichaam sluimert naar boven komen. Dat is goed, want als je je bewust bent van wat er in jou speelt, kun je er zelf verder mee aan de slag.

wat onze klanten vinden

Noortje Verkerke
Noortje Verkerke
4 maanden geleden
Heerlijk! Ik had een nek schouder stoelmassage geboekt. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Rustige ruimte met fijne muziek. Enige nadeel was dat het na 30 minuten klaar was 😉 Genoten dus!
Melvin Tas
Melvin Tas
4 maanden geleden
Loes laat je helemaal terug in je lichaam 'landen'. Met aandacht en inleving helpt ze om je eigen lichaam beter te leren kennen en voelen. En het is ook gewoon super ontspannend!
Jitske
Jitske
een jaar geleden
Wat een fijne ervaring! Ik kreeg 3 Thaise zwangerschapsmassages cadeau. Zelf ben ik niet echt een liefhebber van massages. Ik word er vaak wat ongemakkelijk van, maar wat vond ik de massages van Loes fijn! Ik kan het iedereen aanbevelen. Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld en kon me eindelijk eens écht ontspannen. 1,5uur kan soms echt snel voorbij vliegen!
Jessica Batenburg
Jessica Batenburg
5 maanden geleden
Super fijne Thaise yoga massage gehad. Was voor mij de eerste keer. Ik vond een bijzondere ervaring. Kan het eigenlijk niet met woorden omschrijven. Goed om mijn lijf zo te voelen.
Janette van der Wal
Janette van der Wal
5 maanden geleden
Loes is goed in haar vak. Ze is met haar aandacht volledig bij haar cliënt, voelt aan wat er nodig is in de sessie, voor deze persoon. Zeer respectvol. Daarmee is een massage bij Loes een waardevolle ervaring.

Meer Massages

thaise yoga massage

Thaise Yogamassage

Bij Thaise yogamassage wordt je hele lichaam in beweging gebracht. Het is een zachte, maar diepe massage die talloze fysieke problemen voorkomt en verlicht.
thaise oliemassage

Thaise Oliemassage

Bij een Thaise oliemassage wordt massage van je spieren afgewisseld met eenvoudige stretches. De massage is met name gericht op ontspanning en het stimuleren van je circulatie.
thaise nek schoudermassage

Thaise nek- en schoudermassage

Thaise nek- schoudermassage verlicht verkrampingen. D.m.v. drukpuntmassage en stretches, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd krijgt de circulatie in dit gebied een boost.