Over Mij • Loes Madern • Thaise massage (Den Haag)

Over Loes Madern

'Op een dag werd alles anders'

Loes Madern (Den Haag)

Massage vormde de start van het avontuur wat me vanuit mijn hoofd naar mijn lijf bracht, en als resultaat daarvan ervaar ik meer levenslust dan ooit tevoren.

In mijn praktijk ondersteun ik krachtige vrouwen die niet bang zijn om zichzelf recht in de ogen te kijken, om weer voluit en met een heerlijke bak power in het leven te staan. Thaise massage en non-linear movement maken ruimte voor diepe ontspanning. In de rust die ontstaat als je helemaal relaxt bent, hoor je de signalen die je lichaam je geeft en kun je niet anders dan ze serieus nemen.

 dsc1446 01
 dsc1446 01
'Rain, after all is only rain; it is not bad weather. So, also, pain is only pain unless we resist it, then it becomes torment.'

I Tjing

over loes madern

Thaise massage & Non-linear movement

Door je lichaam als kompas te gebruiken, wordt the sky the limit. Daarvoor moeten we overtuigingen los durven laten, en onszelf accepteren precies zoals we nu, op dit moment en in deze seconde zijn. Pas dan kunnen we er volledig op vertrouwen dat wat ons lichaam ons vertelt, ons leven richting mag geven.

Springen zonder dat je weet hoe diep je zult gaan, dat is echt niet altijd even makkelijk. Dat is uitdagend en scary as hell. Dat snap ik. En daar heb je mij voor.  Ik help jou op weg in deze reis. Ik creëer voor jou een safe space waarin jij vanuit ontspanning en flow op onderzoek in jezelf mag gaan.

Waar alles goed is zoals het is.

Waar jij bepaalt wat diep genoeg is.

Waar jij de ontdekkingsreiziger bent.

En ik ben benieuwd welk onontgonnen gebied jij straks mag gaan bewonen.

over loes madern