Privacyverklaring

Hier vind je de privacyverklaring van Loes Madern Massage. In dit document wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Loes Madern Massage

Inleiding
In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.
Loes Madern

Loes Madern Massage

Loes Madern biedt lichaamsgerichte zwangerschapsbegeleiding, waardoor vrouwen ontspannen en vol vertrouwen hun bevalling tegemoet gaan. De basis voor de begeleiding ligt in Thaise yogamassage.

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Loes Madern verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kunt aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Loes Madern, neem dan gerust contact op!

info@loesmadern.nl | 06 18433031 | Copernicusstraat 280b | 2561 XH | Den Haag
Btw-nr. NL106301391B01| KVK-nr. 71126651

Loes Madern Massage is een eenmanszaak, welke wordt gedreven door Loes Madern

Doel gegevens
Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Loes Madern. Deze worden hieronder toegelicht.

  1. Het versturen van nieuwsbrieven
    Loes Madern Massage stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling.  Je hebt hiervoor mondeling of schriftelijk toestemming aan mij gegeven om je naam en e-mailadres hiervoor te gebruiken. Bij het maken van je eerste afspraak via de boekingssoftware wordt je ook gevraagd of je toestemming geeft voor het toezenden van een nieuwsbrief.

  1. Gegevens bij boeken behandeling
    Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij een boeking maakt bij Loes Madern Massage.  Dit gebeurt zowel bij het online boeken, als bij contact via telefoon, e-mail of persoonlijk. Ik vraag je hier om naam, e-mailadres en telefoonnummer om te weten met wie ik een afspraak heb, om e-mails te versturen met betrekking tot jouw boeking (zoals afspraakbevestiging of betaalverzoek) of om telefonisch contact op te kunnen nemen als zich een wijziging voordoet. Analytics
    De website van Loes Madern Massage verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

Ontvangers
De gegevens die Loes Madern Massage ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

  1. SARA SalonSoft
    De boekingen worden beheerd in een applicatie van SARA SalonSoft.  Met SARA SalonSoft heeft Loes Madern Massage een verwerkersovereenkomst afgesloten, waarin staat omschreven hoe SARA SalonSoft jouw privacy waarborgt

  2. VDX
    De e-mail van Loes Madern Massage wordt gehost bij VDX. Als jij contact opneemt via de mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van VDX. Met VDX heeft Loes Madern Massage een verwerkersovereenkomst afgesloten, waarin staat omschreven hoe VDX jouw privacy waarborgt.

  1. Jortt
    Jortt is het online boekhoudprogramma waar Loes Madern Massage gebruik van maakt. In Jortt wordt jouw factuur met daarop je voor- en achternaam, adres en je boekingsgegevens bewaard. Loes Madern Massage heeft met Jortt een verwerkersovereenkomst afgesloten, waarin staat omschreven hoe Jortt jouw privacy waarborgt.

  2. MailerLite
    MailerLite is het online e-mailprogramma waar Loes Madern mee werkt. Jouw gegevens worden door MailerLite beveiligd opgeslagen. 

Opslagperiode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Loes Madern, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

  1. Het versturen van nieuwsbrieven
    Jouw e-mailadres, voor- en achternaam worden opgeslagen in MailerLite. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Voor de nieuwsbrief kun je je ieder moment uitschrijven via een link onderaan de nieuwsbrief. Je gegevens staan dan nog wel in ons  systeem. Je kunt je gegevens door mij laten verwijderen door een e-mail te sturen naar info@loesmadern.nl

  1. Contact opnemen
    Op het moment dat je contact opneemt met Loes Madern Massage via e-mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

  1. Analytics
    De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

  2. Jortt
    Binnen Jortt worden jouw gegevens zo lang bewaard als is vastgesteld door de Belastingdienst.

Cookiebeleid

Loes Madern maakt gebruik van analytische en marketing cookies.

  1. Analytische cookies

    Analytische cookies zijn voor mij belangrijk. Zonder anonieme input van jou en andere bezoekers heb ik geen beeld van het gebruik van de website en hoe ik deze kan verbeteren om de gebruikservaring en de geboden informatie voor jou nog beter aan te laten sluiten. Daarom gebruik ik Google Analytics.
    Google Analytics gebruikt hiervoor cookies. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van mijn websites (met inbegrip van je IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt en rapporten over de website-activiteit op te stellen. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal jouw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Door gebruik te maken van mijn websites geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

  2. Marketing cookies

    Marketing cookies kan ik gebruiken om bij te houden welke pagina’s je op mijn website bezoekt. Ik werk bv. met Facebook pixels waardoor ik de informatie en content die ik deel en advertenties die ik gebruik aan laat sluiten bij jouw interesses op basis van je website bezoek.

Als je helemaal geen cookies wilt accepteren van welke website dan ook, dan kun je dit instellen in de standaard instellingen van je browser. 

De eerste keer dat je mijn website bezoekt vraag ik je via een opt-in om akkoord te gaan met mijn cookiebeleid.

Beveiliging
Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Loes Madern of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn beveiligd met een wachtwoord. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten. Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Loes Madern privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Jouw rechten

  1. Recht op inzage
    Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Loes Madern vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Loes Madern. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

  1. Recht op rectificatie
    Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Loes Madern. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde link onderaan elke mail.

  1. Recht op wissen van gegevens
    Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Loes Madern vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

  1. Recht op het indienen van een klacht
    Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Loes Madern niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

  1. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
    Wil jij niet dat Loes Madern jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Het gebruik maken van deze rechten kan via info@loesmadern.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id- bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

Plichten
Loes Madern verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Loes Madern via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Loes Madern de betreffende dienst niet aanbieden. Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Loes Madern met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd. Loes Madern behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Loes Madern dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Loes Madern te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

info@loesmadern.nl | 06 18433031 | Copernicusstraat 280b | 2561 XH | Den Haag
Btw-nr. NL106301391B01| KVK-nr. 71126651